TV pakker med sport

Der er mange grunde til, at folk i Danmark gerne vil have en tv-pakke med sport inkluderet. Først og fremmest er sport en populær form for underholdning og en vigtig del af mange danskeres fritidsliv. Ved at have adgang til live sportsbegivenheder og sportsoversigt på tv kan folk følge med i deres yndlingssportsgrene og -hold, og føle sig mere involveret i sportens verden.

Vi har kigget på de forskllige tv pakker med sport og har i samarbejde med Tvudbydereidanmark.dk fundet de meste interessante til dig. Læs mere nedenunder

Viaplay Total – Streaming

Viaplay Total er en fantastisk tv-pakke for sportsfans i Danmark. Den giver adgang til en bred vifte af live sportsbegivenheder fra hele verden, og er den perfekte måde at følge med i alt fra de største fodboldligaer til Formel 1 og golfturneringer.

En af de største fordele ved Viaplay Total er, at du kan se live streaming af nogle af de største og mest populære sportsgrene og begivenheder, som Champions League, Premier League, Superligaen, NFL og boksning. Det betyder, at du aldrig vil gå glip af de vigtigste og mest spændende kampe og løb.

Viaplay Total er også nem at bruge og tilgængelig på flere platforme, inklusiv computer, tablet, smartphone og smart TV. Det betyder, at du kan se dine yndlingssportsgrene og -begivenheder, når og hvor du vil.

Discovery Plus sport – Streaming

Discovery plus Sport er en udmærket tv-pakke for sportsfans, der ønsker en bred vifte af live sportsbegivenheder fra hele verden. Med et abonnement på Discovery plus Sport kan du se alt fra 3F Superliga, Grand Slam tennis og cykelsportens Grand Tours til motorsport fra Le Mans og Formel E og meget mere.

Udover alt dette, giver Discovery plus Sport dig også adgang til live-streaming af 11 tv-kanaler, inklusiv Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1 og 2, TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID – Investigation Discovery og Discovery Science. Dette betyder, at du aldrig vil gå glip af dine yndlingsprogrammer og serier, og altid vil have noget at se på.

TV 2 Play Sport – Streaming

TV2 Play Sport er en bred tv-pakke for sportsfans i Danmark. Med denne pakke har du adgang til TV 2 Sport, TV 2 Sport X og Play 1-7, som giver dig en bred vifte af sportsbegivenheder fra hele verden. Derudover får du også adgang til alle TV 2s øvrige livekanaler og ekstra sportstransmissioner på TV 2 Play, samt on-demand programmer.

Med TV2 Play Sport kan du se La Liga og Serie A, Europa League/Conference League, kampe fra Major League Soccer og Danmarks landskampe i fodbold. I håndbold kan du følge med i EM, VM, den danske herre- og dameliga og Danmarks øvrige landskampe. Hvis du er til cykling, kan du se Tour de France, La Vuelta a España og de store forårsklassikere, mens tennisfans kan følge med i WTA og ATP.

Pakken inkluderer også badminton, hvor du kan se EM, VM, alle de største internationale turneringer inkl. All England samt DM og Denmark Open. Derudover kan du følge med i ishockey-VM og danske klub- og landskampe, NFL og NBA, skiskydning-VM og World Cup, svømning-EM og VM på både kort- og langbane, samt CS:GO eSport.

TV2 Play Sport tilbyder også daglige sportsnyhedsudsendelser, sportsmagasiner og sportsdokumentarer. Du vil altid være opdateret med det seneste inden for sport og få indsigt i sportsverdenen på en unik måde.

Allente Premium

Allente Premium er den ultimative TV-pakke til alle, der ønsker en komplet underholdningsoplevelse. Med denne pakke får du adgang til en verden af international sport, tv-serier, film og streaming i en kvalitet, der er i særklasse.

Pakken er inkluderet Viaplay Total, som giver dig adgang til hele Premier League og verdens bedste golf og hockey fra NHL og meget mere. Desuden får du adgang til tv kanalerne med sport fra TV2 og Discovery, så på mange måder den ulitmative sportspakke.

Hvis du er en film- og tv-serieelsker, vil du også blive begejstret over Allente Premium. Med nye filmpremierer hver måned og både danske og internationale prisvindende serier, vil du aldrig kede dig. Allente Premium giver dig også adgang til SkyShowtime, som er en spændende streamingtjeneste, der tilbyder originale og nye serier, stjernespækkede film, kendte realityshows og populære favoritter til børnene.